טיפול בכדורים - כמה זמן עד שהוא עוזר?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

10/07/2013 | 09:55 | מאת: מיכל

שלום רב, אני מטופלת בכדורים איטרנול. התחלתי לקחת אותם לפני 3 שבועות ואני לא רואה כל שינוי. אני גם מורחת לק על הציפורניים. רציתי לשאול תוך כמה זמן אמורים להתחיל לראות שינוי? בנוסף, אני רואה שבעלון של הכדורים רשום לקחת 2 כדורים ביום, ואילו הרופא שלי אמר לי לקחת את הכדורים רק פעם אחת ביום. אני עושה כדברי הרופא, אך רציתי לשאול אחרי כמה זמן אני אמורה לראות שינוי ואיך אדע אם המינון לא מספיק? אציין שיש לי פטרת כמעט בכל ציפורני רגליי לצערי. תודה על תשובתך.

הטיפול המקובל הינו 200 מ"ג פעמיים ביום למשך שבוע, מכל חודש 3 קורסים, כשכל קורס זא שבוע -הפסקה 3 שבועות השיפור מתחיל רק אחרי הקורס השני

מנהלי פורום פטרת הציפורניים