בניית ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

06/07/2013 | 15:23 | מאת: קרן

שלום בעקבות מחלה שעברתי בילדות נפלו לי שתי ציפורניים ולא גדלו האם ניתן לבצע בניית ציפורניים ישירות על העור? האם החומרים ישירות על העור מסוכנים?

07/07/2013 | 16:39 | מאת: קרן

האם הדבקת ציפורניים ולא בנייה ישירות על העור מסוכנת? האם העור סופג את החומרים הללו??

29/08/2013 | 14:19 | מאת: אירית בונת ציפורניים

בתור בונת ציפורנים מנוסה. על כל החומרים רשום בפירוש להימנע ממגע עם העור( יכול לגרום לגירוי) וחוץ מיזה העור מפריש שומן שדוחה את החומר אם זה אקריל או ג'ל או כל חומר בניה אחר. בקיצור ציפורן בנויה על עור תיפול תוך שעה או דקה ממגע הכי קטן ואולי גם תרגום לפריחה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים