פטרייה בבוהן והפרשות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/07/2013 | 09:24 | מאת: מירי

לפני מספר חודשים בוהן שמאל עם פטריה ודימום מתחתיה, קיבלתי אנטיביוטיקה דרך הפה הנפיחות ירדה והדמם הופסק. כעת בוהן ימין עם אותם סימנים- הפרשה כתמתמה, דם ונפיחות. האם אנטיביוטיקה שוב היא התשובה? (לא קיבלתי שום טיפול לפטרייה עצמה) אני בביקור בישראל ואין לי קופ"ח, האם יש משהו שאני יכולה לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם?

על סמך הטיפול שלך, יתכן ומדובר בפרוניכיה- דלקת במיטת הציפורן התכשירים ה- OTC הנראה לי במצב זה הינוי אמבטיות פולידין ל- 5 דקות פעמיים ביום

11/07/2013 | 19:02 | מאת: מירי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים