פטרת חוזרת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

23/06/2013 | 07:55 | מאת: מור

במשך שנים, מידי חודשיים בערך אני סובלת מפטריה בכפות הרגליים. אני מטפלת במשחה נגד פטריות, הבעיה חולפת לתקופת מה ושוב חוזרת בצורה חמורה יותר. לאחרונה גיליתי שהפטריה הגיעה גם לציפורני הרגליים. כמו כן, בשבועות האחרונים אני מתגרדת באיזור הקרומים שבין אצבעות הידיים והעור נראה שם יבש. אני חוששת שגם שם יש לי פטריה. האם יש טיפול חד פעמי לפטריות מסוג זה, שלא יגרום להופעתן מחדש? תודה!

צריך לקחת משטחים, ולשקול טיפול בכדורים בהתאם למה שצמח בתרבית ,

מנהלי פורום פטרת הציפורניים