נוזל פטרת ציפורניים של קלירנס

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

11/06/2013 | 16:28 | מאת: מירב

שלום לכולם, כבר למעלה משנה שאני סובלת מפטרת ציפורניים ב-3 אצבעות ברגל ימין. כמו הרבה מכם שניסו דרכים רבות כדי לפתור את הבעיה ניסיתי גם אני טיפול בכדורים שהמליצו לי ולייזר, אך העניין הוא שהטיפולים האלה לא פתרו לי לגמרי את הבעיה. זה מטפל בפטרת בטווח הקרוב אבל חוזר. שמעתי כמה פעמים על שיטת קלירנס שיש להם נוזל פטרת ציפורניים שיכול לעזור לי. האם מישהו שהשתמש יכול לכתוב לי אם הנוזל עזר לו? האם טיפל בבעיה? האם הפטרת חזרה שוב? תוך כמה זמן מתחילים לראות תוצאות? בבקשה עיזרו לי. תודה, מירב.

במידה ונטלת כדורים שלא הביאו לשיפור מלא, יש לחזור על משטח- תרבית על מנת לבדוק אם ישנה עדיין פטריה שאפשר לטפל בה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים