פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/06/2013 | 18:10 | מאת: אביב

שלום רב ושבוע טוב! אני בן 26, בריא. יש לי (אני חושב ומאמין לפי קריאה והתרשמות בתמונות) פטרת בשתי ציפורניים של שתי הבהונות. אני מבין שהדבר החכם והמעמיק ביותר הוא לעשות בדיקת תרבית כדי לדעת במדויק מה זה וכיצד לטפל. שאלות: 1) האם אפשר להגיד בוודאות שהתרופות המומלצות לא פוגעות לטווח ארוך? 2) כמה אחוזי הצלחה יש לטיפול תרופתי? 3) האם גם כשמצליח באופן "מלא" הבעיה לא חוזרת על עצמה כעבור זמן מה? הרבה תודות אביב

08/06/2013 | 18:56 | מאת: אביב

הייתי רוצה להוסיף שהפטרת אצלי היא לא "תופסת" לפי דעתי יותר מ- 25- 30% מהציפורן. האם בעקבות זה אולי יכולה להיות תקווה של טיפול מקומי ולא תרופתי?

ברפואת אין שום דבר בוודאות! אך מדובר בתרופה(למיסיל) עם סניון רב ותופעות לואי ידועות ומוכרות אחזוי ההצלחה מגיעים ל- 70 % החזרה כ- 20-30% לרוב עקב הדבקה חוזרת

מנהלי פורום פטרת הציפורניים