בעיה חמורה ביותר-לאחר טיפול בפיטריה - חייב עזרה!!!

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/06/2013 | 12:43 | מאת: דניאל

שלום , ברצוני לספר לכם משהוא שאני ממש מבואס ממנו. אני היה לי פיטריה בציפורניים ברגל (2 האגודלים ועוד 2-3 ציפורניים קטנים ברגל) לא רציתי לעשות טיפול באמצעות כדורים או משחה לכן פניתי לטיפול בלייזר , סיימתי את הטיפול לפני כשנה כבר , הציפורניים הקטנים הבריאו , אבל 2 האגודלים נשארו עבות כאלו מכוערות. הלכתי אליהם חזרה , המנהל הראשי של הסניף בדק אותי ואמר שאין לי פיטריה ומה שבעצם קרה זה "כתוצאה מתמשכת שהייתה לך פיטריה , הפיטריה פגעה בשורש ובצורה של הציפורן , לכן הציפורן שלך גודלת ככה" הוא אמר שיש נזק פנימי לציפורן וזה לא פיטריה , ובעצם הציפורן שלי בריאה אבל לא אסטטית , היא מכוערת גודלת כזה לעובי קצת ולא גודלת לאורך. הם אמרו שככה זה הגדילה שלי תיהיה לכל הזמן וציפורן רגילה לעולם לא תיהיה לי. האם זה נכון מה שהם אמרו? שציפורן רגילה לא תיהיה לי לעולם? תודהה רבה לעוזרים!

הרפואה יכולה לטפל בבעיות ציפורניים על רקע פטריה כדי לבדוק זו יש צורך בתרבית מהציפורן - יש לפנות לרופא העור

06/06/2013 | 11:51 | מאת: נתנאל

אני לא חושב שהבנתה אותי נכון. לאחר שעשיתי את הבדיקות ובדיקת תרבית הציפורניים יצאה חיובית שאין צמיחה של פיטריה. הציפורן עדיין גודלת עבה כזאת אבל לא צהובה. בפטרת קליניק אמרו לי שכתוצאה מכך שהפיטריה הייתה לי הרבה זמן הציפורן עברה "טראומה" ולכן כשהיא גודלת היא תגדל לך עבה ולא תהיה לך ציפורן רגילה שגודלת לאורך אף פעם. האם מה שציינתי למעלה (מה שהוא אמר לי) זה יכול להיות או שהוא סתם שיקר?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים