מושתל כליה עם פטריה בציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/06/2013 | 01:16 | מאת: רוני

אני מושתל כליה 10 שנים ויש ליפטריה במצב רע בציפורן שאכן אושר בבדיקת מעבדה. לצערנו כדורים אסור כי הם מנוגדים לכדורים שאני לוקח הפרוגרף והפרדניזון.ואני גם אנמי עם מוגלובין 9. עשיתי 2 סדרות לייזר והמצב רק החמיר האם יכול להיות שבגלל שאני מדוכא מערכת חיסון אין יעילות בלייזר (האם הפרוגרף שאכן עשוי פטריות מבטל פעולה זו)? מה אפשר לעשות

הפרוגראף מחליש מערכת החיסון ולכן כל זיהום כולל הזיהום הפטריתי, אצלך יותר עקשני לטיפול אך הרפוגראף לא סותר עקרון הטיפול בלייזר.

22/06/2013 | 20:35 | מאת: גולש בפורום

בריכוז גבוה כל יום עד שתיראה שינוי. גם אכילת תבלין כורכום יכול לעזור כי הוא אנטיפטרייתי ואפשר גם לקחת את זה בכדורים שמוכרים בבתי טבע אבל צריך קודם להתייעץ עם רופא ולוודא שזה לא יגרום לתגובות בין תרופתיות ואם יש לך מחלות שבגללן אסור לאכול כורכום בכמות גדולה. אלה שיטות טבעיות ואף רופא לא ימליץ לך על זה אבל במקרה כמו שלך שאסור לך לבלוע כדורים שהרופא מציע אז שווה לנסות. מקווה שאתה רואה את תגובתי כי אני כותב באיחור.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים