עיבוי של ציפורני היד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/05/2013 | 16:15 | מאת: חיים

שלום מזה מספר חודשים אם לא יותר מספר ציפורניים על היד מתעבות. זה התחיל מהפינות וכעת המצב הוא שקשה לחתוך אותן והן לבנות בקצוות ובפנים. בנוסף קיים מן ריח כזה של ציפורניים כאשר חותכים אותן מה שלא קיים בציפורניים אחרות. נעשו 2 בדיקות בקופת חולים על מנת למצוא אם מדובר בפטריה והתוצאות שלילייות. האם מדובר בשינוים כתוצאה מטראומה או מזיהום חיידקי? כיצד ניתן לאבחן זאת ואילו עוד בדיקות ניתו לעשות? בנוסף, האם יש סכנה להשתמש באצבעות הרלוונטיות באכילה או ביחסי מין? תודה

30/05/2013 | 09:29 | מאת: חיים

בנוסף ברצוני לשאול, האם בדיקת הפטריה שעשיתי בקופת חולים שבה גוזרים חלק מהציפורן ומגרדים ושיצאה שלילית פעמים, שוללת קנדידה?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים