מוגלה ופטריה בציפורן ברגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/05/2013 | 02:43 | מאת: משה

הי, יש לי כבר מעל שבוע גירודים ומוגלה מעין פריחה נקודות מוגלה סביב הציפורן ומתחת לה.. האצבע עצמה מעט התנפחה והציפורן ניתנת לקילוף בקלות ונראית מעט מרוסקת. אני מנסה לטפל זאת עם תרופה נגד פטריות כבר 4 ימים אך זה לא עוזר. אשמח לדעה ממכם, אין לי מושג מה זה ובחיים לא היה לי. להלן תמונה http://i44.tinypic.com/e7e2hf.jpg אשמח לתגובה מהירה, תודה!

עם כל הקושי בלראות הממצא מהתמונה, הרושם שמדובר בפרוניכיה, דלקת במיטת הציפורן, מומלץ: אמבטיות פולידין+ קרם טרידרם+ לפנות רופא עור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים