השפעת כדורים על הכבד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

10/01/2011 | 19:51 | מאת: אסי

שלום רב, אני בחור בן 30 ויש לי מזה כשנה וחצי פטרת בבוהן ברגל וביד, רופא העור שאליו פניתי הציע טיפול תרופתי של כדור ליום למשך כ-4 חודשים (לאחר בדיקת פטריות וכבד כמובן). אני מאד מוטרד מההשפעה של הכדורים על הכבד (למרות שאני בד"כ בחור בריא), האם אפשר לקבל קצת מידע על ההשפעה של הכדורים הללו על הכבד ? האם הסיכון הוא גדול ?

שלום רב כמו כל תרופה גם לתרופות נגד הפטריות פוטנציאל לגרום להפרעה בתפקודי הכבד מדובר במקרה שלנו על שכיחות של 1:500000 סיכוי לפגיעה כבדית בברכה דר שמר

14/02/2011 | 15:19 | מאת: לונה

האם לכדורים אלה יש השפעה באם חליתי בעברי בסרטן השד וטופלתח ללא תרופות אלא רק הקרנות?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים