בעיות אחרי עקירת ציפורן הבוהן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/01/2011 | 17:02 | מאת: shosh14

גיליתי כתם שחור בצידה השמאלי של הציפורן,כשראיתי שהכתם לא נעלם פניתי לרופא המשפחה שהפנה אותי לרופא עור שאמר כי צריך לעקור את הציפור, ביקשתיאם אפשר טיפול ללא עקירה, גם שלח חלק מהציפורן לבדיקה, אמר שאין םטריה,אבל למרות זאת נתן לי משחות וטיפות שונות לטיפול בפטריה, מה שגרם לציפורן להיראות איום ומיד שלח אותי לעקירה והנחיה לטיפול. מאז עברו למעלה מ-7 חודשים, הציפורן צמחה, אבל מידי פעם האצבע נהיית בצבע וורוד כהה, לפעמים אין לי תחושה בכל אצבעות כף הרגל, ולמרות שהרופא כבר לפני מספר חודשים אמר שאוכל לנעול נעל סגורה, יש לי כאבים באצבע.לפני כשבועיים קיבלתי מכה במקום, הרופא לא התפנה לטםל בי והאחות במרפאה אמרה שאם יהיו שינויים שאטפל במשחת אנטיביוטיקה 3$ וכך עשיתי מספר ימים. לפני יומיים שוב התאדמה האצבע והחלק הקדמי היה לבן וקשה כמו עצם, מבהיל.זה נגרם אחרי שעשיתי מקלחת. היום הבליטה ירדה ובקושי מורגשת אני לא יודעת מה לעשות, גם האמבטיות עם התמיסה שהרופא הציע הזיקו.מה לעשות?

ישנם כתמים כהים מסוגים שונים מצחת לציפורניים - כל מקרה לגופו ידון במקרה שלך הייתי מאוד ממליץ לפנות לרופא עור מומחה על מנת לשקול ביצוע ביופסיה - בהתאם ללממצאים - זאת על מנת לאבחן סופית בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים