תרופות לפטרת ציפורניים בתקופת ההנקה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

28/04/2013 | 15:05 | מאת: אלה

שלום רב טופלתי לפני ההריון בסדרת טיפולי לייזר שלא היו יעילים לפטרייה, מה גם שהיתה החמרה רצינית בעקבות השינויים ההורמונליים בלידה. אני שוקלת לקחת את התרופות אבל לא ניגשתי לרופא לקבלת מרשם כיוון שהנחתי שהן לא מומלצות בזמן הנקה. האם כדאי לחכות? בעיית הפטרת מהווה מטרד רציני ואני מיואשת. תודה

27/05/2013 | 10:16 | מאת: אלה

מחכה לתגובה מהרופא:)

12/06/2013 | 10:16 | מאת: אביגיל

היי אלה. יש טיפות מצוינות שמחלימות את הציפורן מהפטריה לגמרי שמותרות בזמן הנקה. אני אישית משתמשת בהם כרגע ואני מניקה! קוראים לחברה fungusless ולטיפות קוראים טוהר הציפורן. הקוסמטיקאית שלי המליצה לי עליהם! את יכולה להזמין מהמרכז הזמנות שלהם או מהקוסמטיקאית שלך..

מנהלי פורום פטרת הציפורניים