טרבינאפין וכאב באזור הכבד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

22/04/2013 | 13:55 | מאת: סיון

שלום רב, מזה חודש, אני לוקחת טרבינאפין (כדור פעם ביוום) עבור פטרת בצירפוני הרגלים. לפי יומיים התחיל לי כאב באזור הכבד - בטן עליונה בצד ימין, מתחת לצלעות. זה לא כאב חזק, וכואב בעיקר כאשר אני נוגעת באיזור. עשיתי בדיקות דם לפני שבוע, ותפקוד כבד תקין. אני יודעת שהתרופה יכולה לפגוע בכבד ולכן הדאגה שלי, למרות בדיקות דם תקינות. האם זה קשור לתרופה? האם זה משהו בכבד שלא יופיע בבדיקה (נפיחות או משהו כזה)? תודה מראש!05200000000353453453535

אכן טרבנפין יכול לעשות תופעות גסטרואנטיסטנליות כולל אי נוחות במערכת העכיול וכאבי בטן במידה ותופעה תמשך יש להתיעץ עם רופא העור המטפל באשר להמשך הטיפול

מנהלי פורום פטרת הציפורניים