טיפול בפטרת והריון

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/04/2013 | 15:07 | מאת: מוקה

שלום, יש לי פטריה בציפורן ברגל. התחלתי להשתמש בלוסריל וב-emtrix. קראתי גם על טיפול בלייזר. הבעיה היא שאני מנסה להיכנס להריון ואני רוצה לדעת האם יש טיפול מכל הנל שאסור בהריון? שאלה נוספת- האם פדיקור רפואי יכול להועיל לציפורן, או רק לחשבון הבנק של הפדיקוריסטית? תודה רבה

לגבי הטיפולים הנ"ל הם לא נבדקו בהריון , למרות שלא ידוע שהם מזיקים באשר לייזר אין מספיק מידע מהימן בספרות הרפואית העצמאים שלא קשורה לחברות הלייזר פישקוא אינו הטיפול המומלץ בפטריה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים