מחפש טיפול לפטרת בכפות ידיים ורגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/04/2013 | 13:44 | מאת: זאב

אני מחפש טיפול לפטרת בכפות ידיים ורגליים (גם בציפורניים) שאינו פוגע בכבד. טיפול בלייזר עשוי לפתור את בעיית הציפורניים - אך מה עם כפות הרגליים והידיים? ניסיתי LAMISIL ONCE - TWICE עם תוצאות לכמה ימים בלבד. רופאי העור אינם מוכנים לרשום גריפולין היות ומדד הכולסטרול והטריגליצרידים גבוהים ב-50% מהרמות ההזויות שקבעו חברות התרופות - ואינני מוכן בשל כך ליטול סטטינים... רגליי וידיי מאד יבשות - ללא זיעה - ובכ"ז הפטריות אוהבות אותם. רעיונות?

09/04/2013 | 23:22 | מאת: האיכרים

שלום רב מספר מחקרים שקראתי באינטרנט ,חפש באנגלית ,מדברים על כך שפטרת הציפורנים קשורה גם איכשהו לחוזק מערכת החיסון , בכל אופן טיפול חיצוני ופנימי בשמן זרעי רימונים מוזכר באלו.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים