טיפול בפטרת ציפורנים באקונומיקה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

16/03/2013 | 23:43 | מאת: מישהי

באחת הרגלים יש לי פטרת ציפורנים על כל האצבעות . לפני כמה ימים התחלתי לטפל באקונומיקה בציפורניים כשאני מורחת את הציפורניים באמצעות טבילת מנקה אזנים באקונומיקה ואח"כ על הציפורן . אחרי 3 ימים אני רואה שהציפורניים הצהיבו . האם להמשיך בטיפול ? מה זה אומר על הציפורן בשלב הזה ? האם צריך מידי פעם לשייף את החלק העליון של הציפורן ? אני לא רוצה לקחת כדורים בכל מקרה (לפני מספר שנים הייתי אצל רופאת עור שאמרה שצריך כדור מסויים חצי שנה) בכל מקרה אין לי כוונה לקחת כדור במשך חצי שנה כדי לטפל בציפורן . תודה מראש .

אם את לא מתכוונת לטפל בכדורים , אז הייתי ממליץ על אחד הטיפולים המקומיים המקובלים ולא אקונומיקה , ניתן לפנות לרופא עור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים