ציפורן עקומה נראת לא טוב

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

13/03/2013 | 21:45 | מאת: ענת

שלום רב! לפני 20 שנה עברתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית מסיבה לא ידוע נפגע השורש של הציפורן ומאז התחילה להיות עבה ומגעילה, אני מחפשת פיתרונות שתראה כמו שצריך .מאז עקרו לי אותה אולי 10 פעמים טיפלתי בפטריה במשחות , אך לצערי הצורה שלה לא משתנה. אני כבר לא יודעת למי לפנות. מתחננת לעזרה . תודה

28/03/2013 | 21:03 | מאת: שלומי

היי אני אשמח מאוד לקבל פיתרון לציפורן שגודלת בצורה עקומה ואם זה אפשרי בכלל...? הייתי אצל רופא עור והוא אמר לי שזה פיגמטנצייה של הציפורן מה ביכולתי לעשות בבקשה מחפש עזרה בנרות!!! זה מפריעה לי אסטתי.. תודה חג שמח

מנהלי פורום פטרת הציפורניים