תופעות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/03/2013 | 11:35 | מאת: קרן א

אני סובלת מפטריות בצפרוני כף הרגל ופטרית עור וקבלתי מרופא העור ליטול את איטרנול .אני אסמטית וסובלת מברונכוקטזיה ונוטלת באופן קבוע : פרנדיזון , ומקבלת זריקת קסולייר פעם בחודש ובנוסף למזאפים כמו : פורדיל וסרטייד דיסקוס .בנוסף גלולת יסמין . רציתי לדעת שאין בעיה לשילוב תרופת הטיטרנול בנוסף לכל הרופות הקבועות

ל- ITRANOL הרבה אנטרקציות עם תרופות אחרות, ההליך המקובל הינו פשוט, לכל רופא שרושם התרופה יש תוכנת מחשב שמזינים בה השמות הגנרים בלועזית (ולא מה שרשמת) על מנת לשלול אינטרקציה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים