פטריה בציפורניים - מה עושים?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/02/2013 | 19:23 | מאת: לליק

שלום, אשמח להמלצתך מה לעשות: לפני כ-7 חודשים ביקרתי אצל רופאה עוד שלאחר בדיקה מצאה כי יש לי עובש בציפורניים ברגליים. בכולן:( היא רשמה לי כדורים:טרבינאפין שאני נוטלת כל יום כבר חודשים רבים, וניסיתי גם את ה-לוסריל לק, אך לצערי הפטריות לא עוברות. אני בחורה מאוד היייגנית. מה ניתן לעשות? האם כדאי לנסות את הלייזר? יש כדורים אחרים? משחה כלשהי? גם טיפול שהוא בבחינת תרופת סבתא אשמח לנסות.. ולא פחות חשוב: הפסקתי למרוח לק ברגליים. האם מותר לי לחזור כדי שלא יראו את הפטריה? תודה מראש

השיפור לאחר טיפול פומי בפטרת ממשיך עד כחצי שנה לאחר ההפסקה לאחר תקופה זו, אם אין שיפור יש לקחת משטחים ולבדוק אם הפטריה עדיין קיימת אם כן יש לשקול טיפול פומי אחר כמו ספורנוקס

מנהלי פורום פטרת הציפורניים