הודעה ל-ד"ר זיאד חמאיסי

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

12/02/2013 | 08:40 | מאת: באפי

ברצוני לציין שהשתמשתי ב-סיליצאה ביוטי לנשירת שיער והפטרת עברה לי לגמריי סבלתי 8 שנים אני חושבת שתבדוק את העניין הזה ואולי תוכל לעזור לרבבות מטופלים שסובלים מפטרת אני מצרפת כתבה לגבי הכמוסות האלה שאתה בטוח יודע http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256782,00.html תבדוק ותראה שזה עובד ומי יודע אולי אתה תהיה המושיע של כולם

נשמע מעניין, בהנחה שייש השפעה מטיבה עם הציפורניים, זה יכול להיות כנגד שינויי ציפורניים שאינם פטריתית בכל מקרה אבדוק הנושא

מנהלי פורום פטרת הציפורניים