תוך כמה זמן משפיע למיזיל?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/01/2011 | 22:57 | מאת: טלי

אני בת 25 וסובלת מפטרת בציפורני הרגלים. מזה כחודש וחצי אני לוקחת כדורי למיזיל, ועדיין לא רואה שינוי. מתי אמורים להתחיל לראות שינוי?

שלום רב למיסיל סיסטמי (כדורים ) משפיע כבר תוך שבוע אך השינוי במראה התחיל תוך כחודש (תלוי בגיל ) בברכה דר שמר

05/01/2011 | 10:59 | מאת: תותי

שלום טלי, לפני שנה היו לי פטריות בצפורני הרגלים, (שני צפורניים בכל רגל אחת). פטרייה אחת הייתה ממש "ישנה" והשניה "חדשה". פעם פדיקוריסטית אמרה לי להשתמש ב"שמן עץ התה", הייתי סקפטית לגבי העניין, אבל חשבתי:מה בעצם יש לי להפסיד? קניתי את הבקבוקון שעולה כמה שקלים ולא מזיק לבריאות, קניתי גם פצירה(לא מתכת) והתחלתי לטפל בפטריות. שייפתי את הציפורן הנגועה, וטיפטפתי פעמיים ביום בוקר ולילה לפני השינה, טיפה אחת כל פעם, והפטריה פשוט נעלמה! נכון שצריך סבלנות אבל אין תקופה יותר טובה מהחורף כדי לטפל בכפות הרגליים. בקיץ הצפורניים שלך יהיו כבר נקיות מפטריות.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים