שלום ד"ר שמר

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/01/2011 | 10:59 | מאת: לפני הריון

לפני חודש הייתי אצל רופא עור שבחן את ציפורן הבוהן (שהייתה לבנה בפינה וכעת התפשטה למרכז הציפורן ונהפכה לצהובה). הוא הביא לי טיפות לפטרת של אגיסטן, אך אין כל שיפור וכפי שתיארתי, קיימת החמרה. האם מומלץ לבקש טיפול תרופתי? יש לציין שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון (אולי כן לקחת כדורים עד להריון?). כמו- כן האם ניתן לשים לק על הציפורן (על מנת להסוות את המראה?). תודה מראש!

02/01/2011 | 11:01 | מאת: לפני הריון

לבעלי יש פטרייה בבוהן מאז שאני מכירה אותו. הוא מעוניין להתחיל טיפול תרופתי, אך כשהיה ילד עבר תאונה ובה נאלצו לכרות חלק מהכבד שלו. האם עדיין מומלץ לקחת כדורים אלו? שכן קראתי שהם משפיעים על הכבד.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים