שימוש בכפפות ברפלקסולוגיה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

29/01/2013 | 18:09 | מאת: אדריאנה

שלום רב, אני רפלקסולוגית. רציתי לדעת האם יש מצב שאוכל להידבק מפטרת או כל מחלת עור (בלתי נראת מבחינתי)אם לא אשתמש בכפפות. השאלה האם חובה עלי להשתמש בכפפות על מנת למנוע הידבקות והעברת מחלות אלי ולמטופלים אחרים? מודה על תשובתכם

חלק ממחלות העור המדבקות נראות כמן סקביאס אך חלקן יכולות להיות לא נראות ז"א אסימפטוטמיטות כמו נשאות לחידקים למינהם כמן סטאף אאורוס

31/01/2013 | 14:18 | מאת: אדריאנה

תודה על תגובתך, אז אני מבינה שרצוי לעבוד עם כפפות. אני מבינה נכון?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים