יובש סביב הצפרניים ובכלל יובש בכפות ידיים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/01/2013 | 22:09 | מאת: צביקה

שלום רב אני מטפל בתחומי המגע ומשתמש הרבה בקרמים מהלך הטיפולים. אני סובל מעור יבש הנראה כמו פטריה בחיבור בין הציפורניים לבש בכפות הידיים. ניסיתי ומנסה גם עכשיו להשתמש באגיסטן בנוזל בהנחה שמדוב בפטריה, אך ללא הצלחה. רופא עור שהייתי אצלו דחה אותי בקש באומרו עי\\כי אין מה לעשות. שאלותי: 1. איך נפטרים מהיובש סביב הצפרניים? 2. איך גורמים לאצת\בעות להיות יותר "לחות" ופחות יבשות וקשות. בתודה

קשה לקבוע אבחנה בלי בדיקה אולי מדובר בדלקת ארלגית ממגע לשקול טסטסים, או תבחין טלאי

28/01/2013 | 10:03 | מאת: צביקה

תודה על ההתייחסות. למה הכוונה בתשובה בעריכת טסטים? איך עושים זאת? איך בודקים אלרגיה לתופעה כזו? לא נראה לך כי מדובר בפטריה? איך לבצע איבחון? בתודה צביקה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים