החמרה בעקבות טיפול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/01/2013 | 04:02 | מאת: זוהר

היי לפני כמה שבועות לאחר ביקור אצל הרופא התחלתי לשים טיפות אגיסטן נגד פטריות על הציפורן ברגל (כמובן שהרבה אמרו לי שזה לא ככ עובד אבל החלטתי לתת לזה סיכוי) הבעיה היא שלפני זה היה לי רק סימן פצפון על הציפורן ועכשיו זה נראה כאילו ממש מהר זה התפשט על כולה וגם כל העור מסביב מרגיש דלקתי- אדום, נפוח, כואב, מגרד, נראה לי שגם מוגלתי. הפסקתי את הטיפול. למה זה מגיב ככה? יכול להיות שזאת לא באמת פטריה? או שבכלל זה אמור לקרות ואני פשוט צריכה להמשיך עד שזה יעבוד? אם לא מה מומלץ לעשות? תודה רבה

אודם ונפיחות מסביב לציפורן מצביע על פרוניכיה- דקלת במיטת הציפורן יש לגשת לרופא העור שוב ולבקש גם טיפול אנטיביוטי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים