שלום,

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/01/2013 | 07:25 | מאת: תיתי

לפני שנה הצפרניים באגודלי הרגליים שלי החלו להשתנות. היום באגודל אחד הציפורן עבה מאד ולבנה, בנוסף יש התעבות בסופי צפרניים נוספות או/ צבע לבן. אין לי כאבים, אפילו לא חוסר נעימות קלה, האם זו פטריה? שאלה נוספת, אני כוססת צפרניים בידיים מאד עמוק ולאחרונה בשתי צפרניים הגדילה הפכה ללבנה, מה זה?

על סמך התיאור שלך, שיניים כאלה בצפורני רגליים וגם ידיים אכן יכול להתאים לפטרת, בדיקה מיקולוגית אצל רופא עור יכולה לאושש האבחנה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים