פטריה בציפורן היד של תינוק

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/01/2013 | 23:48 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 10 חודשים וזיהיתי אצלו פטריה בזרת של היד שמתקדמת באופן די מהיר (שמתי לב לזה לפני כשבוע, אך לא האמנתי שזה ייתכן.. כעת השליש העליון של הציפורן לבנה, השאר צהבהבה והציפורן מעובה ומתחת יש כמו קרום אפרפר) אני לא זוכרת שקיבל מכה חזקה בזרת או משהו דומה אך ייתכן.. ניסיתי לקבוע תור לרופא עור אך יש תור רק בעוד כחודש... השאלה מה עלי לעשות? אני יודעת שישי כל מני משחות ולקים, אך מה בטוח לתינוק? האם רופא המשפחה יוכל לעזור לי בכך? תודה!!

פטריה בציפורניים אצל תינוקות אינה דבר שכיח, לכן לא הייתי ממליץ להתחיל טיפול כלשהוא עד שלא נבדק אצל רופא עור ושקילת תרבית למיקולוגיה במידת הצורך, אפילו אם זה בעוד חודש

מנהלי פורום פטרת הציפורניים