ממצאי בדיקה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/01/2013 | 07:35 | מאת: נועה

שלום רציתי לברר למה הכוונה (הגיע די מהר לאחר שנאצר שיש קורים בשני הצדדים): בציפורן - Mycology Wound Vitek 2 Pseudomonas aeruginosa וגם הודעות לבדיקת All isolates&sensitivity 99999999990000 0001 תודה

בדיקה מקיולוגית לפטריה בד"כ נבדקת בשני דרכים: משטח ל- KOH: וזה היה חיובי כנראה במקרה שלך- קורים של פטריות. תרבית: כנראה אצלך שלילית לגבי פסודומאנוס- זה סוג של חידק ולא פטריה תצטרך טיפול אנטיביוטי+ אנטיפטריתי ע"י רופא עור

21/03/2015 | 08:04 | מאת: עדי

אבל מכיון שעברתי טיפול בלייזר לפני שנציים וחצי אמרו לי במעבדה שקשה לזהות את סוג הםיטריה אז אולי יש גם וגם. איך חוטפים כזה חיידק?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים