תחושה מוזרה בציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

22/12/2012 | 17:44 | מאת: נירה

שלום רב, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. מאז שאני זוכרת את עצמי אני לא מסוגלת למרוח לק על הציפורניים והסיבה לכך היא תחושה מוזרה שיש לי בציפורניים ובקצות האצבעות לאחר מריחת לק. התחושה היא שיש משהו כבד על הציפורניים ותחושה שנעה בין יובש ללחות יתר בקצות האצבעות. ניסיתי כבר המון סוגי לקים (יקרים וזולים) והתחושה לא משתנה. התחושה כל כך בלתי נסבלת שאני לא מצליחה להיות עם לק עם הציפורניים יותר משעה. מה זה יכול להיות?

ככל הנראה מדובר באלרגיה לאחד ממרכיבי הלאק, על מנת לבדוק את זאת יש צורך בביצוע PATCH TET תבחין טלאי, ולבדוק לאיזה חומר את אלרגית ואז להשתמש בלאק שלא מכיל החומר הזה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים