אני טופלתי בפטרת קליניק

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/12/2012 | 16:09 | מאת: דני

שלום לכולם, אני טופלתי בפטרת קליניק ויכול להעיד בתור מישהו שסבל מפטרת ציפורניים במשך שנים רבות שהטיפול הזה עזר לי ולהבהיר לכל האנשים פה שכמו כל טיפול רפואי יש תמיד סיכוי שהוא לא יעבד אבל עובדה שאני לקחתי את הצ'אנס וזה עובד. חוץ מזה שברור מכמה תגובות שקראתי פה שאנשים לא מבינים שלוקח מספר חודשים מהרגע שמחסלים פטרת ציפורניים עד שמתחילים לראות ציפורניים חדשות שצומחות נקיות ושזה לא קסם שקרה מיידית (על אף שהם מאוד נחמדים ועושים גם טיפולי פדיקור ושיוף ואת זה כן רואים מיד). חוץ מזה קיבלתי אחריות ל-3 שנים.

11/03/2013 | 12:39 | מאת: יעיעי

אחריות ל3 שנים? וואו אני חייב לשאול- כמה ילה לך הסיפור? וכמה טיפולים עברת? תודה על השיתוף

מנהלי פורום פטרת הציפורניים