ציפורן ברגל משחירה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/12/2012 | 22:00 | מאת: בוב

שלום, יש לי אצבע ברגל שהציפורן עליה מחליפה צבע, משחירה. לא זכור לי שקיבלתי מכה. אני לא מרגיש כאב או גירוד. האם זאת בהכרח פטרת ציפורניים? זה דיי חדש, האם יש טיפול ראשוני (משחה), שאפשר לרכוש ללא מרשם בבית מרקחת לטיפול מקומי מונע, לפני שהפטריה מתפשטת ועוברת לשלב מתקדם יותר? תודה

בכל מקרה של ציפורן בגוון שחור יש צורך בדביקה ע"י רופא עור כולל בדיקה דרמסקופית על מנת לשלול מלנומה. האופציה השניה הינה פטריה ואז ניתן לבדוק בתרבית

מנהלי פורום פטרת הציפורניים