פטרת בציפורני הרגליים - לחולי סכרת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

21/12/2010 | 06:31 | מאת: ערן

שלום, יש לי פטרת בשתי צפורניים ברגל ימין ולא מזמן ראיתי שמתחילה פטרת גם בציפורן ברגל שמאל. כמו כן הנני חולה סכרת, מטופל בכדורי מטפורמין. אני גם סובל משומנים בדם ומטןפל בכדורי לפיטור 40. 1. על איזה טיפול הינך ממליץ (לייזר, כדורים או משחות)? (אני מעדיף טיפול מהיר ולא טיפול מתמשך של מריחת משחות בבית). 2. האם שאר בני הבית יכולים להדבק? 3. אודה אם תוכל להפנות אותי לרופא\טיפול באיזור השרון. בתודה מראש ערן

שלום לך יש לבצע קודם כל בדיקה לפטריות ורק אחר כך להמליץ על טיפול בכדורים תוך כדי התחשבות - כמובן- בסוגי הכדורים שאתה נוטל לגבי הדבקת בני משפחה - כמובן שקיים פוטנציאל הדבקה תוכל למצא רופאים בדפי זהב בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים