פטרת ציפורניים רגל/יד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/12/2010 | 19:36 | מאת: ל

מזה שנים יש לי פטריות בציפורניי רגליי וידיי ואף מסביב לעור, לאחרונה חלה החמרה (ידיי חשופות זמן רב למים) לאחר ביצוע בדיקות דם המליץ הרופא על טיפול תרופתי, אולם להבנתי טיפול זה עלול לפגוע בתפקודי הכבד. האם תוכל להמליץ לי על טיפול חלופי/ לייזר/ טיבעי.? אודה לתשובתך.

שלום לך אין לי כל מושג באיזה מחלה מדובר במקרה שלך יש להבדק אצל רופא עור מומחה על מנת שיבצע בדיקה לפטריות \לאלרגיה או מחלה אחרת ולפי התוצאות יומלץ על טיפול בברכה דר שמר אבנר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים