פטרייה בעקבות בניית ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/12/2010 | 13:12 | מאת: רון רון

שלום, בעקבות בניית ציפורניים שהייתה לי והורדה לפני כחודש התפתחו לי פטריות בכל הציפרוניים בידיים. קיבלתי טיפול אלטרנטיבי מכיוון שאני בחודש 7 להריון אך זה לא ממש עוזר האם יש טיפול חזק שניתן לקבל בתקופת ההריון??? יש לציין שבכל ציפורן זה ממשיך להתפתח בקצב איטי. מודה מראש לתשובתך.

שלום רב בהריון אנו לא מטפלים בכדורים ישנם טיפולים מקומיים שאסורים בהריון וישנם שמאושרים בכל מקרה אני ממליץ להתחיל טיפול מתאים לאחר הלידה וההנקה . טיפולים אלטרנטיביים לא הוכיחו את עצמם בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים