סדק בצפורן באמה.

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

16/12/2010 | 13:44 | מאת: שרון רמדיד

יש לי שתי שאלות 1. מזה שנתיים יש לי סדק לאורכה של הצפורן באצבע האמה (איני יודעת איך זה קרה). כל פעם שהיא גדלה, היא נחצית לשתיים (לאורכה) ואין לי אפשרות לגדלה. מה עושים? לכן, אני שמה צפורניים מלאכותיות כדי שידי תיראה יפה וזה מביא לבעיה אחרת 2. שעל אחת מצפורניי (לאו דוקא הסדוקה), פתאום, התחילה לאחרונה פטרת (קטנטנה) מתחת לצפורן המלאכותית, האם יש טיפול לפטרת מבלי להסיר את הצפורן המלאכותית? תודה לך על תשובתך.

שלום לך סדק לאורך הציפורן יכול לנבוע ממספר סיבות . בכל מקרה לא רצוי לשים על הציפורן הזו ציפורן מלאכותית , זה עלול בהחלט לגרום להווצרות פטרת במקום בכל מקרה רצוי להוועץ עם רופא עור מומחה על מנת שיציע לך אפשרויות טיפול בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים