תוצאת בדיקת Fungi Culture 1

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/10/2012 | 16:06 | מאת: מאיה

שלום רב, בעקבות טיפול לייזר שביצעתי לפטרת הציפורניים ברגליים, נשלחתי לביצוע הבדיקה. התוצאה שהתקבלה : צמחו פטריות שאינן פתוגניות. אשמח ואודה על קבלת הסבר מה זה אומר וכיצד ניתן לטפל בפטריה שהתגלתה? המון תודה, מאיה

בגוף האדם יש הרבה אורגניזמים שחיים ב"שלום" איתנו, כך שעצם המצאותם לא מצביע על מחלה, זה כולל גם פטריות, כנראה אחד מהם מצאו אצלך בכל מקרה במידה וישנה בעיה בציפורן יש לחזור על התרבית במטרה למצוא פטריות פטוגניות

מנהלי פורום פטרת הציפורניים