חלל בין הציפורן לבשר

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

07/10/2012 | 19:01 | מאת: דניאל

שלום, לפני מספר שנים החלה בציפורניי תופעה המפריעה לי מאד. בקצות הציפורניים נוצר חלל בין הבשר לציפורן. כלומר, הציפורן אינה הדוקה לבשר עד סופה. באותה העת (לפני מספר שנים) ניגשתי לרופא עור אשר היבחן כי אין המדובר בפטריה אלא פשוט בחלל בין הציפורן לבשר כאמור. הרופא הציע להשאיר את המצב כך. הדבר כמובן מאד מפריע לי אסתטית (התופעת קורת ב 4 מתוך 10 ציפורניים) והייתי מעוניין לפתורו. אני מצרף קישור לשתי תמונות להמחשת התיאור. אודה מאוד אם תוכלו לייעץ. http://i49.tinypic.com/2qauxdx.jpg http://i50.tinypic.com/4hv0oy.jpg

תופעה זו נקראת אוניכוליזיס- הפרדות ציפורן, יכלולה להיות על רקע מספר גורמים כולל פטרת, אך יכולה להיות גם ללא סיבה, צריך לראות הציפורניים, על מנת להחליט, לצערי הקבצים המצורפים ששלחת לא נפתחים, יש לגשת שוב לרופא עור

24/10/2012 | 14:16 | מאת: דניאל

תודה רבה דוקטור, יש להעתיק הקישור של התמונה לשורת הכתובת של הדפדפן. אודה לחוות דעתך, אם אין הדבר קשה כמובן, לאחר התבוננות בתמונות. האם התופעה ברת טיפול?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים