לק לפטרת?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/09/2012 | 16:16 | מאת: מימי

שלום רב, הייתה לי פטריה קטנה בציפורן שהתפשטה והדביקה עוד ציפורניים (אחרי שימוש תכוף בבריכה)וגם נראה שיש בכף הרגל סימנים. רופא העור שלח אותי לבדיקה מיקולוגית,שהתור הבא עוד חודשיים!!!ניסיתי עץ התה, מנטקס, שמן נים, כורכום...בינתיים אין מזור. האם יש לק טיפולי על מנת שלא יראו את הציפורן הנגועה כשאני עם סנדליים? תודה רבה

תשובה לתרבית מציפורן שלקחו לך יכולה לקחחת עד 6 שבועות ישנם תכישרים אנטיפטריתית בצורת לאק כגון לוציריל שיכולים לעזור, אבל הם שקופים ולא מכסים הציפורן החולה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים