שאלה בנוגע לפטרת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

22/08/2012 | 21:42 | מאת: אינה

אני בת 51 וסובלת מפטרת בציפורני הרגליים. הרופא נתן לי מרשם לתרופה בשם איטרנול וקניתי אותה ,אך אני חוששת ,כי אמרו לי בבית המרקחת שהתרופה משפיעה מאוד על הכבד. בנוסף ישנן אזהרות רבות בעלון המצורף שמאוד מפחידים אותי. השאלה הראשונה היא האם באמת כדאי ליטול את התרופה הזו , זה באמת יעזור? שאלה שנייה : הרופא אמר לי לקחת את התרופה פעם ביום במשך ארבעה חודשים אך בעלון מצורפת טבלה על פיה צריך ליטול את התרופה אחרת. מה נכון? שאלה שלישית : אני נוטלת את התרופות סילריל ולוסק , האם מותר לקחת את התרופות הללו עם התרופה לפטרת? תודה מראש

באשר לפרוטקול יש כמה פרוטוקלים, הכי מקובל זה PULSE , שבוע מכל חודש, יש לפנות לרופא המטפל מבחינת יעילות , נחשבת תרופה יעילה באשר ללוסק יש תאור נדיר על אינטרקציה עם אטרקונסול, לוסיק מוריד היעילות של איטאקונסול, אבל איןבעיה של בטיחות

מנהלי פורום פטרת הציפורניים