פטרת ציפורניים וציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/08/2012 | 17:16 | מאת: אלכס

יש לי ציפורן חודרנית וגם פטרת ציפורניים ויש לי שאלה לגבי העקירת ציפורן עד כמה זה עוזר בציפורן חודרנית ומה הסיכוי שזה יחזור ועוד שאלה לגבי טיפול בליזר יש תשובות באתר שזה עוזר חלקית, ורציתי לשאול למה הכוונה כי הבנתי שנותנים אחריות ל 3 שנים ואם זה עוזר חלקית למה הכוונה ועוד שאלה העם הכדורים באמת כל-כך פוגע בכבד לא עדיף לעשות באמת לייזר תודה

באשר לציפורן חודרנית, חוץ מהעקירה ישנם גם טיפולים יסודיים יותר למיטת הציפורן , בכירורגיה או בלייזר באשר לטיפול לייזר לפטרת בציפורן, יש דווחים אך אין מספיק מחקרים גדולים בנושא

מנהלי פורום פטרת הציפורניים