פטרת ציפורניים בלייזר

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/08/2012 | 22:21 | מאת: מטפלת בלייזר

שלום רב אני עובדת בקליניקה להסרת פטרת ציפורניים בלייזרipl כאשר עבודתי מלווה בשיוף הציפורן הנגועה וניקיונה ויש לי כמה שאלות האם ישנם סיכונים בריאותיים בעבודה תמידית עם פטרת ציפורניים חוץ מהאפשרות להידבק בפטרת בציפורניים שלי באיזה כלים אני חייבת להשתמש בכדי להגן על עצמי ???האם יש סוגים ספציפים של מסיכה, כפפות או משקפיים שאני חייבת להשתמש

הפטרת עוברת במגע ישיר עם עור נגוע, יש להמנע ממגע ישיר עם ציפורן ועור החולה, להשתשמש בכפפות,חיטוי כלים. באשר לליזר יש להועץ עם הטכנאים ולהעזר בהוראות שי היצרן

מנהלי פורום פטרת הציפורניים