פטרת ציפורניים ו APLA

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/08/2012 | 18:55 | מאת: גלית

שלום רב, לפני כ 8 שנים איבחנו אצלי כסובלת מ APLA (בא לידי ביטוי בשקיעת דם מוחשת ועייפות). בחמש שנים האחרונות כל המדדים הגופניים בסדר גמור (נוגדנים, שקיעת דם וכו')ואני מתפקדת כמו אדם בריא לכל דבר. רציתי לדעת האם יש הוריות נגד למתן כדורים לטיפול בפטרת הצפרניים לאחת כמוני שסבלה מ APLA. תודה רבה, גלית

אםמנם ישנם דיוויחם נדירים של תאורי מקרה על החמרת לופוס ע"י למיסיל , אך לא ידועה הוראת נגד מוחלטת למתן טיפול סיסטמי בלמיסיל לפטרת ציפורניים בחולה APLA.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים