פטרייה וכאבים בציפורן הבוהן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

29/07/2012 | 11:44 | מאת: סיגל

שלום רב אני סובלת מפטרייה קשה בבוהן. הציפורן שחורה והשבוע קיבלתי מכה מהיתקלות קלה והכאבים היו כאבי תופת ובתוספת דימום אני לא יכולה לנעול נעל סגורה ושוקלת אולי כדאי להוריד אותה אצל מומחה לכף רגל אני מטופלת בלק שמורחים פעם בשבוע ולא נראה שעוזר מאוד מה אתם ממליצים להמשיך בטיפול או להיפטר מהציפורן ולהתחיל מחדש רק מקווה שלא תצמח עם פטרייה חדשה!!

29/07/2012 | 20:00 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

יש לשקול להסיר את הצפורן ובמקביל ליטול טיפול בכדורים אנטי פטרייתי על מנת שתצמח ציפורן בריאה. אנא פני לרופא העור שלך.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים