פטרת באצבעות וציפורניים של כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

01/12/2010 | 21:41 | מאת: דדי

שלום 8 אצבעות הרגליים עם ציפורניים "קרניות" (ו-2 בריאות). כמו כן, יש לי פטרת בין האצבעות אשר לעתים מחמירה עד כדי פציעת העור. בבדיקה ציפורניים מסוג Fungi Culture 1 נכתב: "במשטח ישיר נראו קורים" ואח"כ: "אין צמיחה של פטריות פתוגניות". מה המשמעות של התוצאות? האם יש טיפול חיצוני לטובת הענין? תודה מראש דדי

במקרה זה רצוי ( במידה ולא ) להפסיק כל טיפול אנטי פיטריתי ( טיפול במקביל לבדיקה עלול לטשטש את תוצאות התרבית ) ולבצע שוב את הבדיקה לפטריות הטיפול ינתן בהתאם לתוצאה של התרבית במידה זו של מעורבות רצוי טיפול סיסטמי בברכה דר שמר

07/12/2010 | 19:49 | מאת: דדי

מהו טיפול סיסטמי? תודה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים