שאלה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

28/06/2012 | 15:31 | מאת: יונתן

שלום דוקטור ישלי שאלה לפני כחמש שנים נםל על בוהן הרגל שלי שולחן בבית הספר. נאלצתי לעקור את הציפורן ומאז היא צחה הרבה יותר עבה וקצת צהובה. אני חושב שיש נזק לחלק שמתחת לציפורן שהוא מתפרק כזה כל פעם שאני גוזר תציפורן והוא בולט בניגוד לבוהן ברגל השניה שהיא בסדר גמור. האם לבעיה כזאת כתוצאה מעקירת ציפורן יש תרופה שיכולהל עזור? או עקירה חוזרת יכולה לעזור? כי זה מפריע לי מבחינה אסטתית מאוד.תודה רבה

01/07/2012 | 17:38 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום יונתן כדאי לבדוק האם מדובר בפטרת, אנא פנה לרופא העור שלך לביצוע משטח ותרבית לפטריות בברכה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים