ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/06/2012 | 08:59 | מאת: שמואל

שלום, מזה שנתיים יש לי ציפורן חודרנית בבוהן ברגל. אני לא חש בכאבים עזים אלא מדי פעם יש דימומים קלים שמתייבשים מיד אחרי זה. בהתחלה ניסיתי לשטוף עם כל מיני תכשירים שמוצאים במרקחות, אבל הבעיה לא נפתרה. אני דיי פוחד מניתוח ובגלל זה אני כבר סוחב את הציפורן החודרנית במשך שנתיים. המצב לא השתפר אך גם לא החמיר אבל אחרי עיון באינטרנט ראיתי שזה יכול פתאום לפתח זיהום שדורש טיפול מיידי אם לא מטפלים בציפורן החודרנית. רציתי לדעת אם יש עוד אלטרנטיבות כדי לפתור את הבעיה חוץ מהניתוח ואם לא קצת לשמוע על הפרוצדורה של הניתוח והאם זה כרוך בכאבים. מפורומים שונים קראתי שזה ניתוח מאוד כואב והציפורן החודרנית הרבה פעמים חוזרת אחרי הניתוח, דבר שרק הוריד לי את החשק בכלל לגשת לעשות ניתוח. תודה מראש על הייעוץ. שמואל.

01/07/2012 | 17:42 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום שמואל ניתוח לצפורן חודרנית מבוצע ע"י כרורג. ניתן גם לעשות טיפול בלייזר לצפורן חודרנית. ממליצה לפנות לרופא כרורג ליעוץ באם יש צורך בדבר. בברכה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים