פטרייה בצפורני הבוהן והאצבע הקטנה ברגלי

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/06/2012 | 08:00 | מאת: חדווה

אני בת 55 ובשתי אצבעות בציפורן כף רגלי התפתחה פטרייה שגרמה להצהבת ועיבוי הציפורניים. כבר כשלוש שנים אני נאבקת בזה בטיפול במשחות שממיסות את הציפורן, הציפורן מתמוססת וחוזרת לצמוח עם הפטרייה. לפני כשנה אף עקרו לי את ציפורן הבוהן, והיא חזרה לצמוח פטרייתית כתמיד. יש לציין שהיתה לי פטרייה דומה בציפורן הרגל השנייה, ואותה הצלחתי למגר בעזרת המשחה הממיסה. עכשיו אני בהתלבטות לגבי נטילת כדורים, שכן אני נוטלת גם כדורים להורדת הכולסטרול, ואני חוששת שהקומבינציה תעמיס על הכבד שלי יותר מדי. מה ניתן לעשות? תודה

17/06/2012 | 19:01 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

ניתן ליטול תרופות נגד פטריות בשילוב עם כדורים להורדת כולסטרול. אנא פני לרופא העור שלך בברכה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים