פטריה לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

26/11/2010 | 21:04 | מאת: ק

שלום רב, יש לי פטריה בציפורן בבוהן. לפני זמן מה הד"ר נתן לי למרוח עליה לוסריל במשך חודשיים. מרחתי אפילו חודשיים וקצת, אבל מצב הפטריה אף החמיר. הפטריה היתה בתחילה באיזור קטן בציפורן, ואחרי הטיפול היא התפשטה כמעט בכולה. מה ניתן עוד לעשות במצב כזה? האם טיפול אחר [אולי כדורים] עלול למנוע ממני לעסוק בפעילות גופנית?

במידה וקיימת התפשטות הממצא - יש להפסיק טיפול ולאחר מכן לבצע בדיקה לפטריות ובמידת הצורך טיפול דרך הפה בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים