טיפולים שלא הצליחו בפטרת הציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

10/06/2012 | 17:34 | מאת: דני

אני סובל מזה מספר שנים מפטרת הצפרניים בשתי רגלי. הייתי לפני מספר שנים אצל רופא עור. קבלתי טיפול בכדורים ITRANOL 100MG CAP. עברתי את הטיפול מספר מחזורים (אם אינני טועה - שישה מחזורים), חל שיפור מה, אולם רחוק מלהשביע רצון. הרופא נתן לי לק LOCERYL NAIL(M) LAC שגם הוא לא עזר. בתחילה הרופא רצה לתת לי טיפול בכדורים אחרים שאינני זוכר את השם, אולם עקב חוסר באנזים G6PD לא יכולתי לקחת את הכדורים. שאלתי - מה ניתן לעשות ? הבעיה קשה מאוד בקיץ מסיבות אסטתיות. האם מומלץ לעבור טיפול בלייזר ? האם יש סכנות או השלכות בטיפול בלייזר ? האם יש מכון מומלץ לטיפול בלייזר ? האם בתי החולים או קופות החולים מבצעים טיפול בלייזר ?

11/06/2012 | 10:40 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום דני ניתן לנסות טיפול בטרבינפין . הטיפול בלייזר יעילותו מאד חלקית במיוחד אם מדובר בפטרת קשה בברכה

11/06/2012 | 17:35 | מאת: דני

תודה רבה על התשובה, סייעת לי רבות. אנסה את הטיפול שהצעת לי.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים